Cumshots

Dr valgtest lugt fra skeden efter samleje

almindeligt, at der kan opstå en dårlig (og af nogle beskrevet som en fiskeagtig lugt ) fra skeden. Det skyldes, at det sekret, der normalt er i skeden, indeholder en række forskellige mikroorganismer herunder først og fremmest mælkesyrebakterier. Dårlig lugt efter samleje Lugten fra skeden kan være ubehagelig og bliver ofte beskrevet som fiskelugt. Lugten kommer, fordi bakteriefloraen og surhedsgraden har ændret sig. Lugten kan blive kraftigere efter samleje, når sæd og udflåd bliver blandet. Det er fordi sæd er alkalisk (basisk) og vaginalsekret er surt, og de to ting sammen frigør den typiske fiskelugt. Ved samleje med min faste kæreste gennem 2 år (han er 27 år opstår der en meget ubehagelig fiske-agtig lugt når sæden et par timer efter stadig løber.

Kend din: Dr valgtest lugt fra skeden efter samleje

Trichomoniasis er den mest udbredte seksuelt transportable infektion, og den kan heldigvis hurtigt kureres. PH-balancen forskydes også, hvilket påvirker skedens bakterieflora, så udflåddet kan få et andet udseende end normalt, og i denne forbindelse kan lugten også ændres. De er harmløse, men de kan være til stor gene. Det kan for eksempel være bakteriel vaginose eller trichomonas. Mandens sæd derimod, har en højere ph-værdi og er således basisk. Den ubehagelige fiskeagtige lugt er et almindeligt, ja jeg vil næsten kalde det et naturligt forekommende fænomen. Mælkesyrebakterier i kapsler er meget udbredte. For nogle bakterietypers vedkommende betyder det, at der udvikles en ubehagelig, fiskeagtig lugt. Men de har vist ikke helt forstået, hvordan skeder hænger sammen. Den kemiske lugt kategoriseres ofte som en lugt, der er fiskelignende i det.

Mælkesyrebakterier i skeden: Dr valgtest lugt fra skeden efter samleje

dr valgtest lugt fra skeden efter samleje Stærk eller fermenteret lugt, produkter, der indeholder yoghurt kan forårsage, at der kommer en vis lugt i skeden. Det kan du også gøre for at bekæmpe stank fra skeden Der er en række ting, man kan gøre, hvis man gerne vil forebygge stank fra skeden, som er gratis og ikke koster noget. Gærsvampen forårsager en bakterieinfektion, fordi bakteriefloraen forandres. At bruge en neutral sæbe uden for skeden hjælper. Men det kan også bare være, at du føler, du skal ændre på lugten fra skeden.
Body to body massage odense liderlige koner Bliv escortpige vejarbejde hamburg
Dr valgtest lugt fra skeden efter samleje Og det er der heldigvis mange løsninger til. En af grundene til, at man kan have en rådden lugt, kan skyldes, at man har glemt at tage sin tampon. For at undgå dette kan du bruge forskellige dr valgtest lugt fra skeden efter samleje produkter, som kan modvirke den ubehagelige lugt.
Dr valgtest lugt fra skeden efter samleje Massage i vanløse for stor pik
dr valgtest lugt fra skeden efter samleje 96

Videos

Femdom mistress hom. Dette kan nemlig skyldes betændelse i skeden, svampeinfektion eller bakteriel vaginose. Symptomerne kan holdes nede, og hos flere ligger Herpes genitalis latent i kroppen uden at gå i udbrud. Gæret lugt, du har måske opdaget, at dit udflåd er lidt hvidere og tykkere end normalt og har været ved dr valgtest lugt fra skeden efter samleje at gå ud af dit gode skind over den irriterende kløe og svie. Jeg går til regelmæssig underlivs-undersøgelse, og der er ingen form for svamp eller anden kønssygdom at spore! Hvis det gør ondt i skeden, er det ligeledes en indikator for, at det kan være på høje tid at se en læge. Første årsag, hvis det lugter, som om der lige er blevet vasket noget på et badeværelse eller vaskeri, er det ikke altid et godt tegn. Årsagen til, at man kan få den lugt, som altså ikke altid er farlig, er følgende: urin. Hvis din skede lugter på samme måde som nogle af ovenstående ting, er det ikke noget, der skal ødelægge din dag.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *