Fleksibel

God fisse erotiske noveller gratis

stød jeg gav hende og drømte om at sprøjte dem til med sperm. En god røv er sgu okay, men bryster, for pokker! Hun ville se min pik, som hun sagde. Det varede ikke længe, inden hun også kom, og snart dryppede Bents sæd ud af hendes røv mens det sidste af min sæd sivede ud af Lisas fisse. Jeg så hun slog svaj i ryggen, og den åbne mund fremstødte en lydløs orgasme mens kroppen nærmeste sitrede. Hun blev ved at sutte i næsten et kvarter og det var det bedste jeg til dato havde prøvet. Fuck, det er så skide lækkert at kneppe dit røvhul. Eller bare skide fuld og liderlig, det ved jeg bliver når jeg drikker for meget. Hun smilede bare til mig mens jeg måbende så hende finde en blå tube frem af skuffen.

Gratis sexnoveller - Sexhistorier: God fisse erotiske noveller gratis

Havde hun barberet fissen? Den bliver jo bare ved! En aften havde hun været til fest og kom sent hjem. Og med det fik jeg endnu en suttetur af de store. Jeg dristede mig til at glide hånden indenfor trussen og mærkede hun var helt glat. Lidt efter smuttede pikken ud af hende og jeg var forpustet på en måde jeg ikke vidste man kunne blive. Du fylder mig sgu helt ud!" hviskede hun og det lød skide frækt. Fortsættes Mors veninde kommer på besøg.

God fisse erotiske noveller gratis - Gratis Danske Erotiske

Jeg lå med pikken i min egen mors fisse og havde ingen kontrol over noget som helst. Det måtte briste eller bære. Instinktivt skubbede jeg på og så nu pikhovedet forsvinde op i hende. Jeg lå bare og nød hendes varme krop og hendes dybe vejrtrækning et par minutter. Giv mor alt det pik du har. Bente lukkede lårene lidt sammen så fissen lukkede sig, men manden var ikke kun kommet for at kigge. . Om vinteren har jeg ofte fået lov at barbere hendes fisse, men hun vil ikke have det, når vi skal på stranden om sommeren, hvor vi ofte går rundt uden tøj. . Jeg havde leget med tanken om at sætte et lille kamera op et sted i hendes værelse, men kunne ikke lortet til at virke. Det overtalte Bent, som skyndte sig tilbage til konen for at forelægge planen. Det tog nogen tid, for det var en strid manke. . Fyld mors røvhul med din fede sperm nærmest hvæssede hun til mig mens jeg selv blev helt svimmel. " Mor, for helvede. "Jeg knepper dig sgu! Så kom en tæt og kærlig afvaskning med varmt vand og endelig indsæbningen med barberskum. . Kunne jeg svare andet end: I er mere end velkomne! Fuck, sikke en pik!". god fisse erotiske noveller gratis

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *